Посилення зв'язку GSM 3G - в Києві і по всій Україні.

  • Посилення зв'язку GSM 3G - в Києві і по всій Україні.

В наявності зі складу інтернет-магазину Дігус-Маркет Репітери Gsm і 3G а так-же комплектуючі.

Очікується також поставка нових моделей Ретронсляторов виробника ICS: трехчастотние підсилювачі мобільного зв'язку працюють в стандартах: gsm900 / gsm1800 / umts2100 (3g).

репитер gsm | www.digus.com.ua усилитель gsm | www.digus.com.ua

А так же нові комплекти посилення gsm для автомобілів.

репитер gsm в автомобиль | www.digus.com.ua

Нагадаємо наша компанія надає послуги з установки систем посилення мобільного сигналу в приміщеннях. Наші представництва знаходяться як в Києві та Київській області, так і в багатьох містах України.

Викликати фахівців для Посилення Gsm 3G сигналу >>>

Устаткування для Посилення Gsm >>>

07.08.2015 20:51:51
0
2237

Рекомендовані статті

Підсилювачі сигналу стільникового зв'язоку для приміщень зі слабким сигналом.

Підсилювачі сигналу стільникового зв'язоку для приміщень зі слабким сигналом.

Як поліпшити якість GSM зв'язку в приміщенні? Недороге і ефективне рішення - використовувати підсилювач стільникового зв'язку (GSM репитер). Принцип дії цього пристрою - транслювання радіосигналу із зони впевненого прийому по кабелю в «мертві зони», наприклад, всередині приміщень. Стільниковий інтернет і зв'язок - частина нашого життя і лише при зникненні зв'язку ..

24.11.2014
0
21084
Репитер GSM - Питання і Відповіді.

Репитер GSM - Питання і Відповіді.

Що з себе являє Ретранслятор 3G / GSM сигналу? Який принцип роботи Репітер GSM сигналу? Чи безпечний підсилювач GSM для людини? Як правильно вибрати GSM репитер? ...........   Що з себе являє Ретранслятор 3G / GSM сигналу? Ретранслятор GSM є пристроєм, призначеним для виключення «мертвих зон» всередині приміщень, де рівень сигналу недостатній для впевнено..

22.04.2015
0
15944
Посилення зв'язку GSM і 3G в торгових центрах

Посилення зв'язку GSM і 3G в торгових центрах

Чи помічали ви, що в численних сучасних торгових центрах, обладнаних за останнім словом техніки, незмінно присутня проблема з мобільним зв'язком? Причому погана якість зв'язку поширюється, як правило, не на окремі ділянки, а на всю величезну територію центру. Здавалося б, на перший погляд, в цьому немає нічого страшного, якби не одне АЛЕ! Погана якість мобільного зв'язку знижує лоял..

09.07.2015
0
1741