Посилення мобільного сигналу Gsm 3G 4G - професійний підхід

  • Посилення мобільного сигналу Gsm 3G 4G - професійний підхід

Компанія Дігус надає професійні послуги з установки сучасного підсилювального обладнання для поліпшення сигналу стільникового зв'язку.

Якісний мобільний зв'язок залежить від сили прийнятого стільниковими телефонами сигналу. У деяких місцях з поганим рівнем прийому, наприклад, в районах з щільною міською забудовою або, навпаки, у віддалених місцевостях - в заміських будинках або на дачах виникають перебої зі зв'язком.

Так буває тому, що йде слабкий сигнал, він нестійкий, спотворюється через відстані і зустрічаються на шляху перешкод, і в підсумку погано ловиться телефоном. Цю проблему легко можна вирішити, якщо зробитипосилення 3G GSM-сигналу.

Мобільний зв'язок працює за принципом стільникової мережі. Кожне приймаючий пристрій пов'язано з передавальною станцією телефонного оператора за допомогою високочастотного радіоканалу, по якому йде сигнал. Якщо він зустрічає будь-які перепони, то пропадає.

усиление gsm | www.digus.com.ua

Причини, які найчастіше викликають перебої:

- віддаленість базових станцій;

- слабкі потужності операторів стільникового зв'язку;

- перевантаженість трафіку;

- у оператора багато абонентів, через що виникає високе навантаження на мережу;

- товсті стіни в приміщеннях, внутрішні залізобетонні основи;

- висока поверховість будівель або підземне розташування приміщень;

- складність рельєфу місцевості (лісистість, горбисту або низини);

- кучність перешкод (міські житлові райони).

Для усунення таких перебоїв допоможе 3G підсилювач. Він стане проміжним зв'язує приймально-передавальним пристроєм при з'єднанні мобільного пристрою зі станцієюРепітер GSM (Підсилювач і розподільник потужності), зовнішня антена GSM, ретранслятор (передавач) і кабельні з'єднання складають систему, яка буде працювати для зміцнення і стабілізації сигналу. В результаті буде забезпечена впевнена зона прийому, надійна телефонний зв'язок і мобільний інтернет.

Наша компанія Дігус займається наданням послуг з монтажу підсилювального стільникового обладнання. Наші Телефони: (044) 337-72-77, (098) 312-27-01, (095) 249-22-77.

Переваги співпраці:

  • Фахівці приїдуть за викликом, вивчать територію, виміряють рівень сигналу і якість зв'язку на ній, визначать заважають сигналу причини і спроектують підсилювальну систему, яка підходить саме вам.
  • Багато що залежить від правильного розташування антени, підбору підсилювача з достатньою потужністю і проведення надійних кабельних з'єднань. У нас працюють професіонали, які добре розбираються в цих нюансах.
  • Використовуємо тільки якісну апаратуру.
  • Зробимо все швидко.
  • Надаємо гарантію.
  • качественная связь | www.digus.com.ua

В результаті ви будете мати стабільний і безперебійний прийом стільникового сигналу в вашому домі, квартирі, офісі або іншому приміщенні, незалежно від того, послугами якого мобільного оператора користуєтеся.

Це важливо і для бізнесу, щоб не траплялося втрати клієнтів через неможливість додзвонитися, і для звичайного життя людей, які хочуть бути постійно на зв'язку зі своїми друзями і рідними.

Використання підсилювальної системи допоможе знизити шкоду для здоров'я, так як при слабкому сигналі збільшується виходить електромагнітне випромінювання від мобільного телефону, яким доводиться робити більш інтенсивні запити для пошуку базової станції, а при стабілізації сигналу воно мінімізується.

Якщо ви хочете зробити своє життя більш комфортним і безпечним, зверніться до нас і забудьте про проблеми зі зв'язком назавжди.

20.07.2018 17:05:59
0
3059

Рекомендовані статті

Установка Gsm репітеров самостійно.

Установка Gsm репітеров самостійно.

Провести монтаж Підсилювача стільникового сигналу можливо і своїми руками. Купити ретрансляція в Києві або в Україні не складає особливих труднощів, важливо при цьому підібрати правильно обладнання і провести монтажні, а потім і налагоджувальні роботи. Причиною невпевненою мобільного зв'язку може бути: віддалене розташування об'єкта від базової станції, рельєф місцевості, близьке розташ..

18.03.2015
0
9461