Посилення GSM / 3G сигналу в ресторанах, кафе, нічних клубах і барах

  • Посилення GSM / 3G сигналу в ресторанах, кафе, нічних клубах і барах

Сьогодні мобільний телефон - це не просто зручний засіб зв'язку, це справжній центр спілкування і розваг. Правда, за умови, що якість сигналу буде високим. Особливо це важливо для кафе, бару, ресторану або нічного клубу, куди ви приходите відпочити і де бажаєте залишатися на зв'язку з друзями і по роботі.

Причин поганого сигналу в розважальних закладах можна назвати безліч. Одна з головних - це, мабуть, місце розташування. Як правило, кафе або бар - це напівпідвальне або підвальне приміщення, де сигнал, за визначенням, не може бути хорошим. А додайте до цього наявність залізобетонних перекриттів, тоноване скло і особливості рельєфу. Безвихідна ситуація? На перший погляд, нібито так. Але рішення є!

 

Як забезпечити впевнений сигнал операторів стільникового зв'язку в своєму кафе, барі чи ресторані?

 

Підсилювачі GSM вирішують цю проблему швидко, якісно і, що головне, недорого. Установка репитера (підсилювача сигналу) - це ваша турбота про клієнтів, їх комфортне спілкування і умови для повноцінного відпочинку. Тепер клієнти точно не будуть розчаровані якістю стільникового зв'язку в вашому закладі, а значить, будуть приходити до вас ще і рекомендувати вас своїм друзям.

Сучасна система посилення GSM / 3G сигналу підбирається з урахуванням індивідуальних особливостей будівлі та приміщення конкретно вашого закладу. У вирішенні цього питання ви можете цілком і повністю покластися на фахівців нашого інтернет-магазину Digus в Києві. І навіть якщо ваш заклад має кілька залів і відрізняється складним плануванням, ми все врахуємо і все розрахуємо. Ми допоможемо не тільки правильно підібрати ретрансляція, але також виконаємо установку і настройку репитера. Наша професійна робота - це економія вашого часу та коштів.

Усиление сигнала Gsm в ресторане | www.digus.com.ua

Чи варто економити на комфорті своїх клієнтів? Ми так не вважаємо. Тим більше, що стабільний якісний сигнал стільникового зв'язку - це просто і доступно. І ви легко переконаєтеся в цьому самі. Ми запропонуємо вам огляд, порівняння різних моделей підсилювачів (репитер gsm) і виконаємо розрахунок вартості підсилювача сигналу сотої зв'язку конкретно для вашого приміщення.

Де краще купити репитер в Києві?

Репитер gsm - комфорт клиентов в ресторане | www.digus.com.ua

Ціна на репітери GSM в нашому інтернет-магазині Digus - це краща пропозиція на сьогоднішній день. Якщо вам потрібна якісна робота вашого закладу, отже, вам потрібен підсилювач стільникового зв'язку. А ми подбаємо про те, щоб сама установка, її антени і кабель були надійно заховані за декоративними конструкціями.

Вибирайте краще для себе і своїх клієнтів.

Телефонуйте: 044-337-72-77, 095-249-22-77, 098-312-27-01. Замовляйте.

03.08.2015 21:42:12
0
1669

Рекомендовані статті

Підсилювачі сигналу стільникового зв'язоку для приміщень зі слабким сигналом.

Підсилювачі сигналу стільникового зв'язоку для приміщень зі слабким сигналом.

Як поліпшити якість GSM зв'язку в приміщенні? Недороге і ефективне рішення - використовувати підсилювач стільникового зв'язку (GSM репитер). Принцип дії цього пристрою - транслювання радіосигналу із зони впевненого прийому по кабелю в «мертві зони», наприклад, всередині приміщень. Стільниковий інтернет і зв'язок - частина нашого життя і лише при зникненні зв'язку ..

24.11.2014
0
21086
Репитер GSM - Питання і Відповіді.

Репитер GSM - Питання і Відповіді.

Що з себе являє Ретранслятор 3G / GSM сигналу? Який принцип роботи Репітер GSM сигналу? Чи безпечний підсилювач GSM для людини? Як правильно вибрати GSM репитер? ...........   Що з себе являє Ретранслятор 3G / GSM сигналу? Ретранслятор GSM є пристроєм, призначеним для виключення «мертвих зон» всередині приміщень, де рівень сигналу недостатній для впевнено..

22.04.2015
0
15945