Сучасні IP камери - захід аналогових відеокамер

  • Сучасні IP камери - захід аналогових відеокамер

Останні років п'ять маркетологи говорять про те, що аналогові відеокамери зжили себе. Вони не дають таке високе дозвіл і якість зображення і відходять у минуле. Цифрове відеоспостереження успішно конкурує з аналоговим. Кожен вибирає своє.

Ми ж можемо констатувати, що попит на IP камери стабільно зростає.

Що таке IP камера?

Це веб-камера, підключена до ПК і виконує наступні цілеспрямовані завдання: прийняти сигнал, стиснути його і передати в локальну мережу, щоб комп'ютер, в свою чергу, міг прийняти відеосигнал, декодувати його і відобразити картинку на моніторі. IP камера має свій IP адреса, тому ви можете встановити її всюди, де є підключення до мережі. Система цифрового відеоспостереження може використовувати як провідну, так і бездротову мережу. При цьому записувати і переглядати відеозаписи можна з будь-якої точки мережі.

IP видеонаблюдение | www.digus.com.ua

Так как IP камера працює на базі комп'ютера, вона має незаперечні переваги перед аналоговими моделями. Тільки уявіть: для того, щоб отримати доступ до цифрової відеокамери, вам просто знадобиться ввести її унікальний IP адресу в рядку браузера. Після авторизації ви можете переглядати відео, прослуховувати записи і налаштовувати саму камеру. Ви можете отримати доступ до веб-камері навіть зі свого мобільного.

До материнської плати IP камери можна підключити:

- Wi-Fi;

- слот для карти пам'яті;

- динамік і мікрофон;

- модуль PoE (щоб не прокладати кабель до кожної встановленої камері);

- ІК фільтр, який дає незмінно високу якість зображення в денний час і високу роздільну здатність вночі;

- ІК підсвічування для запису відеосигналу при повній відсутності освітлення;

- двигуни для поворотних моделей, реле для управління освітленням і т.п.

І головне! Для бездоганної роботи IP камери вам не потрібен постійно включений комп'ютер. IP камера - сама по собі міні-комп'ютер.

цифровое видеонаблюдение | www.digus.com.ua

Цифрове відеоспостереження нагадує схему роботи мережі мобільного оператора, коли до однієї базової станції підключається величезна кількість клієнтів. Так і тут: IP-реєстратор за допомогою кабелю з'єднатися з точкою доступу. До цієї точки по радіосигналу підключаються клієнтські точки, до яких, в свою чергу, по кабелю підключені IP камери. Сьогодні така схема відеоспостереження успішно використовується на приватних підприємствах, складах, заводах і фабриках. Це просто, зручно, а головне - доступно.

Вибираючи цифрове відеоспостереження в інтернет-магазині Digus в Києві, ви отримуєте:

  • Високу надійність кожної моделі обладнання.
  • Безмежні можливості передачі сигналу на відстань.
  • Можливість установки декількох IP камер на одній бездротової точки.
  • Можливість зміни конфігурації системи цифрового відеоспостереження в будь-який час і без істотних витрат.
  • Доступне за ціною і виправдане в усіх відношеннях рішення.

IP камера | www.digus.com.ua 044-3377277 098-3122701 095-2492277

Ми знаємо про IP камерах все і навіть трішки більше. І з задоволенням підберемо вам кращу модель за ціною і якістю. Телефонуйте (044) 3377277 (098) 3122701 (095) 2492277. Замовляйте.

10.07.2015 13:36:06
0
1840